Produkční proces v podmínkách globalizace - Heřman, Jan
Základné aspekty produkčného procesu a etapy jeho riadenia. Charakteristika súčasného trhového prostredia. Prípravná fáza produkčného procesu. Ekonomický aspekt prípravy výroby. Vecné, časové a priestorové hľadisko prípravy výroby. Výrobný proces.