Ako podnikať
Z obsahu: Sumy za dobročinnosť prestávajú byť tabu. Reklama na dobro nemusí byť nudná. Zvýšenie minimálnej mzdy a daň z príjmov. Súdny spor a problematická pohľadávka. Vzťah obce a jej príspevkovej organizácie. Zákony - Zmeny v ochrane osobných údajov.