Slovensko by malo dostať možnosť uniknúť z pasce lacného zdroja pracovnej sily a relatívnej chudoby - Růžičková, Marta
Definícia znalostnej ekonomiky. Lisabonská stratégia o znalostnej ekonomike. Výsledky zo štúdie Inštitútu pre verejné otázky o digitálnej gramotnosti. Používanie počítačov a internetu na Slovensku. Názor Petra Webera na scenáre vývoja znalostnej ekonomiky na Slovensku.