Ako podnikať
Z obsahu: Zanedbané pohľadávky sa vymáhajú ťažko. Spiaca eseročka a konateľ. Vrátenie preplatku na dani z príjmov. Použitie podielu zaplatenej dane. Určovanie výživného pri rozvode. Platené voľno zamestnancov.