Možnosti vztahového marketingu (CRM) v práci vysokých škol - Kašík, Milan
Uplaňovanie marketingu v práci vysokých škôl. Pohľad na poslucháčov a absolventov vysokých škôl typológiou zákazníkov vzťahového marketingu (CRM). Absolvent - ako kľúčový zákazník - priaznivec školy, obhajca školy, partner školy. Starostlivosť o zákazníkov - v ponímaní vzťahu s absolventami. Využívanie kvalitnej marketingovej komunikácie školy.