Decision making with support of artificial intelligence - Rábová, Ivana
Informačný systém podniku je vo svojej podstate podporný systém rozhodovacieho systému podniku a možno ho považovať za veľmi dôležitý faktor konkurencieschopnosti a prosperity podniku. Príspevok je zameraný na problematiku voľby vhodného spôsobu realizácie modulu pre podporu rozhodovacích procesov s využitím metód umelej inteligencie.