Predstavujeme spoločnosť: Kúpele Dudince, a. s. - Ginterová, Petra
Hlavný predmet činnosti spoločnosti Kúpele Dudince, a. s. Obchodná politika spoločnosti. Priamy marketing v nemecky hovoriacich krajinách a v Maďarsku. Podiel zdravotných poisťovní na tržbách kúpelov. Investičné projekty a rekonštrukcie. Využitie fondu Európskej únie na rekonštrukciu kúpeľníctva a cestovného ruchu. Hospodárske výsledky Kúpelov Dudince, a. s. za obdobie 2001 - 30.6.2005.