Poradenstvo pre vysokoškolákov: Osobitná profesionálna inštitucionalizovaná činnosť na vysokých školách - Zvariková, Mária
Pojem poradenstvo. Dôležitosť rozlíšenia poradenstva ako inštitucionalizovaného systému a poradenstva ako profesionálnej činnosti. Inštitucionalizácia poradenstva. Inštitúcie určené na poskytovanie poradenských služieb na vysokých školách. Právna norma upravujúca poskytovanie poradenských služieb na vysokých školách. Profesionalizácia poradenskej práce. Procesualizácia poradenskej práce. Obsah a metódy poradenskej činnosti pre vysokoškolákov.