Analysis of changes in meat and meat products consumtion in the Czech Republic in the past ten years - Kubíčková, Lea
Stručný popis vývoja spotreby mäsa a mäsových výrobkov v Česku. Identifikácia kľúčových faktorov, ktoré tento vývoj za posledné desaťročie zásadnou mierou ovplyvnili. Prieskum bol uskutočnený na konci roku 2004.