Podpora vzdelávania prostredníctvom elektronických publikácií na príklade Materiálovotechnologickej fakulty STU - Rešetová, Kvetoslava
Postavenie informačného manažmentu akademickej knižnice ako subsystému manažmentu fakulty. Proces prenikania informačných a komunikačných technológií do vzdelávacieho a vedeckovýskumného procesu na fakultách. Elektronické publikácie a digitalizácia dokumentov. Prístup Materiálovotechnologickej fakulty STU k realizácii projektu pre podporu vzdelávania na fakulte v oblasti vydávania skrípt prostredníctvom elektronického publikovania.