Automobilový sektor naštartovala najmä lacná práca - Odkladal, Martin
Nízke pracovné náklady na Slovensku. Slovensko ako automobilová veľmoc. Dodávatelia komponentov pre automobilky na Slovensku. Vládny koordinátor automobiliek. Podnikateľské prostredie vo vybraných krajinách EÚ.