Experimenty s právom sú riskantné - Zachar, Dušan
Zákon je schopný postihnúť bezprávie a naprávať krivdy len v poctivých "rukách". Rating realizovaných opatrení zákonodarnej a výkonnej moci za druhý štvrťrok 2005. Hodnotený štvrťrok dopadol najhoršie od parlamentných volieb v roku 2002. Kontrola v novele ústavy. Najlepšie a najhoršie hodnotené opatrenia v 2. štvrťroku 2005.