Odlišný pohľad na sociálne práva komentár KOZ SR k správe vlády SR o dodržiavaní Európskej sociálnej charty - Džupa, Juraj
Vláda SR v pravidelných intervaloch predkladá Rade Európy správu o plnení Európskej sociálnej charty (ESCH). Správa za obdobie rokov 2003-2004. Komentár KOZ k tejto správe. Právo na prácu. Právo organizovať sa. Kolektívne vyjednávanie. Pokračovanie.