Vývoj niektorých ukazovateľov poistného trhu v štátoch V4 - Grmanová, Eva
Analýza vývoja niektorých ukazovateľov poistného trhu v štátoch V4. Predpísané poistné po roku 1993. Podiel predpísaného poistného v životnom poistení na celkovom poistení, na HDP. Poistenosť v štátoch V4.