Nová právna úprava registrácie sprostredkovateľov poistenia - Štefánková, Ivana
Zákon č. 340/2005 Z.z. o sprostredkovaní poistenia a sprostredkovaní zaistenia zaviedol od 1. 9. 2005 poriadok do kategorizácie sprostredkovateľov poistenia tým, že jednotlivých sprostredkovateľov exaktne definuje. Definície štyroch skupín sprostredkovateľov. Súčasný stav v registri sprostredkovateľov poistenia a zaistenia.