Príspevok medzivládnych organizácií k integrácii Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie - Horváth, Peter
Výskumy verejnej mienky v integračných snahách Slovenska do Európskej únie a NATO. Rozdielne názory obyvateľov na vstup do EÚ a NATO. Kampane Ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky a mimovládnych organizácií na podporu vstupu Slovenska do NATO.