Hodně muziky za málo peněz - Bystrov, Vladimír
Reklama a jej účinok u spotrebiteľa. Upútanie pozornosti spotrebiteľa. Byť iný. Metóda vyvolania šoku. Šok môže aj uškodiť. Absurdný kontrast v reklame. Upútanie pozornosti médií.