Zadávaní veřejných zakázek - Štěpánek, Petr
Dňa 1. mája 2004 nadobudol účinnosť zákon č. 40/2004 Sb., o verejných zákazkách platný v Českej republike, ktorý úplne nahradil zákon o zadávaní verejných zákazok (199/1994 Sb). Okolnosti vzniku novej právnej úpravy a jej všeobecné zhodnotenie.