Vzdelávacia politika a rozvoj školstva po roku 1989 v Slovenskej republike - Zelina, Miron
Rozvoj školstva a vzdelávacia politika po r. 1989. Základné koncepčné piliere, ktoré obsahuje Národný program výchovy a vzdelávania v Slovenskej republike na najbližších 15-20 rokov. Základné kaldy školskej politiky, ktoré po roku 1989 konštatuje projekt Milénium.