Podpora kreativity v technologii vzdělávání - Miklošíková, Miroslava
Podľa softvérového ponímania je technológia vzdelávania uvedomelým využívaním vedeckých a iných odborných poznatkov s cieľom zabezpečiť úspešnosť vzdelávania. Podpora kreativity vo vzdelávanií. Nepriaznivá situácia pri podpore kreativity na školách. Uvedenie dôvodov, prečo je situácia nevyhovujúca.