Ako podnikať
Z obsahu: Mysle ľudí skrývajú rezervy. Ako predávať. Spoločníci eseročky a tichý spoločník. Delenie majetku po rozvode. Pracovná pohotovosť a vykazovanie nadčasovej práce. Registrácia novej pobočky na daňovom úrade. Návrh stavebného zákona.