Obchodní společnosti v německém právu - Marján, David
Systém nemeckého súkromného práva. Vymedzenie pojmu obchodník. Typy obchodníkov podľa nemeckého občianskeho zákonníka .Klasifikácia nemeckých obchodných spoločností.