Význam marketingu vo finančných inštitúciách - Hasprová, Mária, 1970-
Rozvoj konkurenčného prostredia, orientácia na klienta a marketingový prístup v riadení finančnej inštitúcie. Dôležitá úloha finančného marketingu - prilákať a udržať si zákazníka a budovať s ním trvalé vzťahy. Hlavné trendy, na ktoré musí finančná inštitúcia vo vzťahu ku klientom reagovať.