Úvod do problematiky odložené daně pohledem IAS 12 - Daně ze zisku - Filinger, Marek
Dokončenie z č. 8/2005. Vysvetlenie základných prvkov Medzinárodného účtovného štandardu zaoberajúceho sa daňami zo zisku - IAS 12. Odpočítateľný prechodný rozdiel. Odložený daňový záväzok. Odložená daňová pohľadávka. Praktické príklady.