Trh sa prispôsobuje diskontu - Čimová, Denisa
Podiel diskontných predajní na Slovensku vzrastá. Na okamžitej akceptácii diskontných predajní na nových trhoch sa podieľajú cenová úroveň a vhodná lokalizácia. Trhový podiel diskontov v krajinách V 4.