Sila privátnych značiek
Slovenský maloobchod po vstupe diskontu na slovenský trh. Vývoj privátnych značiek po vstupe nového diskontného reťazca na slovenský trh. Zvýšenie nákupov privátnych značiek. Slovenský zákazník verzus privátne značky. Prognóza pozitívneho vývoja na trhu privátnych značiek.