Kontrolný systém v školskej praxi - Pisoňová, Mária
Požiadavky na uskutočňovanie kontrolnej činnosti v školskej organizácii s dôrazom na vnútroškolskú kontrolu. Kontrola ako súčasť riadenia. Hlavné znaky kontrolného procesu.