Vybrané komunitárne programy v oblasti školstva - Prokypčáková, Katarína
Komunitárne programy v oblasti školstva zamerané na vzdelávanie. Charakteristika vybraných komunitárnych programov: Program Sokrates II. Program Erasmus Mundus. Program Mládež.