Investičné stimuly - Jesný, Martin
Z obsahu: Akých investorov sa oplatí pritiahnuť. Zmeny v SARIO. Komunikácia s investormi sa má zlepšiť a zrýchliť. Pre vyspelých investorov sú stimuly len doplnok. High-tech výskum a vývoj. Existujúce memorandá sa budú zväčša prehodnocovať. Projekty, ktorých sa nové pravidlá nedotknú.