Ako podnikať
Z obsahu: Získavanie nových ľudí je ťažšie a drahšie. Ako predávať. Hypotéka a právny podvod s nehnuteľnosťami. Nadstavba bytového domu a dvojtretinová väčšina. Spoplatnenie vymazania z obchodného registra. Registračný proces ochranných známok. Od novembra sa rozširuje zákaz predaja tabakových výrobkov.