Zásoby v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Kaletová, Viera
Právne predpisy vymedzujúce zásoby. Účtovanie zásob. Oceňovanie zásob. Analytické účty a analytická evidencia zásob. Reklamácie pri obstarávaní zásob. Vyskladňovanie zásob, predaj, spotreba vo výrobe lebo iná spotreba. Zásoby v colných a konsignačných skladoch.