Cena závisí od trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Riziká dlhopisových investícií. Výnosy dlhopisových investícií. Zmeny úrokových sadzieb a durácia. Zmeny ceny dlhopisov. Riziko inflácie a krachu. Dolárové a korunové výnosové krivky.