Svätý grál marketingu možno nájdete s počítačom (II) - Výhody simulácií - Babiak, Martin
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Simulácia nákupného rozhodovacieho procesu bytov jedného vchodu vo vzťahu k predajniam. Výhody simulácií v porovnaní s inými modelovacími technikami. Výhoda transformácie makra na mikro. Využitie modelu stochastického, deterministického a technológií umelej inteligencie. Zohľadniteľnosť nekvantifikovateľných veličín.