Nezanedbateľný je aj humánny aspekt - Čupíková, Zdena
Program Bezpečný podnik slúži na zavedenie efektívneho systému riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP). Opodstatnenie zavádzania systému riadenia BOZP v slovenských podnikoch. Výhody účasti v programe Bezpečný podnik. Pravidlá programu. Vydanie a odobratie certifikátu programu Bezpečný podnik.