Specifikace integrace Evropské unie - zámořské země a území - Zlý, Bohumír
Príčiny vzniku a existencia odlišností v postavení "zámorských krajín a území". Aplikácia integračných opatrení na tieto územia. Zámorské územia, ktoré sú súčasťou členských štátov Únie. Postavenie zámorských krajín a území.