Marketingové aktivity vzdelávacích inštitúcií - Hrúziková, Zuzana
Problematika marketingových aktivít škôl. Na základe výskumu realizovaného na stredných školách v SR sú uvedené používané marketingové aktivity, ktoré sa najviac približujú optimálnemu stavu. Vyhodnotenie dôvodov, ktoré sú prekážkou pri realizácii aktivít. Výskum marketingových aktivít. Stanovenie výskumu, predmet výskumu. Spracovanie dotazníkov a výsledky výskumu.