SWOT analýzy škol a řízení změn ve škole při zavádění školních programů - Eger, Ludvík
Prezentácia štúdie obsahovej analýzy SWOT 26 základných škôl v ČR, ktoré vypracovali ich vedúci pracovníci. Výsledky ukazujú, že manažment škôl stále nevenuje dostatočnú pozornosť ľudskému faktoru, bez ktorého nie je možné požadované zmeny úspešne realizovať.