Ako sa oceňujú firmy
Cena firmy ako výsledok rokovaní a analýz. Trhová hodnota spoločnosti. Výber metódy ocenenia. Porovnávacia metóda ocenenia. Finančná výkonnosť firmy. Čo znamená skratka EBITDA. Výnosové metódy ocenenia.