Analýza potenciálu írskeho hospodárskeho vývoja po vstupe do EÚ a možnosti jeho aplikácie na podmienky Slovenskej republiky - Fabianová, Iveta
Írska republika patrila po vstupe do EHS k najchudobnejším krajinám vtedajšej Európskej únie. Írsko v dvadsiatom storočí. Írsko v Európskej únii. Slovenská republika po vstupe do Európskej únie.