Vývoj na světovém pojistném trhu v roce 2004 - Ducháčková, Eva
Charakteristika svetového poistného trhu v roku 2004. Vývoj celosvetového predpísaného poistného. Faktory ovplyvňujúce vývoj na poistnom trhu. Poistenosť v jednotlivých oblastiach sveta.