K niektorým otázkam európskeho správneho práva - Gogová, Mária
Definície základných pojmov. Európske správne právo zahŕňa: správne právo Európskeho spoločenstva a Európskej únie ako súčasť systému práva ES/EÚ, právo administratívnej spolupráce štátov aj neštátnych organizácií v zjednocujúcej sa Európe a spoločné správne právo demokratických európskych štátov (ius commune). Internacionalizácia správneho práva - medzinárodné správne právo. Európske správne právo.