Vplyv zvýšenia minimálnej mzdy na zamestnávateľov, zamestnancov a SZČO - Cingelová, Zuzana
Od 1. 10. 2005 sa zmenila výška minimálnej mzdy - vplyv na zamestnávateľov a zamestnancov a na SZČO. Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu., za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí. Náhrada za pracovnú pohotovosť. Priemerný zárobok. Zmena minimálnej mzdy a platenie poistného na zdravotné a sociálne poistenie zamestnávateľmi.