Produktový manažment v podmienkach novej ekonomiky - Kollár, Vojtech
Koncepcia produktového manažmentu, ktorá sa zameriava na dosiahnutie súladu medzi motiváciou spotrebiteľského správania a medzi faktormi pôsobiacimi pri tvorbe produktu, na uplatnenie manažmentu kvality a dosiahnutie spokojnosti zákazníka. Analýza požiadaviek zamestnávateľov na kompetencie, zodpovednosti a právomoci produktového manažéra v podniku. Produktový manažér v podniku 21. storočia.