Od operativního ke strategickému řízení - Serina, Pavol
Podstata metódy Balanced scorecard (vyvážený systém hodnotiacich ukazovateľov). Čo prináša táto metóda. Podmienky aplikácie BSC. Oblasti aplikácie BSC v podnikovej praxi.