Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky - argumenty za a proti - Višňovský, Viliam
Čo vadí na inštitúte minimálnej mzdy a na inštitúte minimálnych mzdových nárokov. Dôvody pre zachovanie minimálnych mzdových nárokov.