Ratifikácia Zmluvy o Ústave pre Európu Slovenskou republikou - Hurná, Lucia, 1978-
Hlavným cieľom príspevku je poukázať na legislatívne možnosti ratifikácie európskej ústavnej zmluvy na Slovensku. Zmluva o Ústave pre Európu (ďalej Ústavná zmluva) bola slávnostne podpísaná predstaviteľmi jednotlivých členských štátov EÚ 29.10.2004 v Ríme. Alternatívy ratifikácie Ústavnej zmluvy. Slovensko a referendum.