Nechceme byť buldozérmi - Košťál, Daniel
Začiatkom septembra 2005 začal pôsobiť na Slovensku najväčší český internetový obchodný dom Internet Mall. V ponuke bola najskôr biela technika, pribudol predaj tovarov z kategórie foto, video a audio. Ponuka bude kopírovať ponuku v Česku, kde sa cez tento obchodný dom predáva vyše 200 000 tovarových položiek a vyše 800 značiek. Niekoľko zaujímavostí o Internet Mall. Spôsob platby. Systém služieb a poradenstvo.