Podnikateľské analýzy ako východisko pre tvorbu podnikateľských plánov - Strážovská, Helena
Tvorba podnikateľského plánu. Rozpočet ako významná súčasť podnikateľského plánu. Prehľad metód, ktoré napomáhajú k efektívnosti tvorby podnikateľského plánu. Spôsoby zvyšovania zisku. Analýza rentability pri tvorbe podnikateľského plánu. Metóda reťazovej substitúcie.