Efektívnosť vymáhania daňových nedoplatkov v daňovom exekučnom konaní - Teplická, Katarína
Pojem a fázy daňového exekučného konania. Vymožiteľnosť daňových nedoplatkov na Slovensku. Pojem daňové exekučné konanie. Začatie daňového exekučného konania. Daňová exekučná výzva. Daňový exekučný príkaz. Základné spôsoby daňovej exekúcie. Informačná prepojenosť subjektov daňového konania. Kvalitatívna stránka hodnotenia daňových subjektov.