Virtuálna realita a reverzné inžinierstvo v projektovaní výrobných systémov - Gregor, Milan
Príspevok k budovaniu digitálnych podnikov (Digital Factory, Digital Enterprise). Svojim zameraním a obsahom pokrýva oblasť navrhovania, analýzy a optimalizácie výrobných systémov v prostredí virtuálnej reality. Popis technológie reverzného inžinierstva (Reverse engineering), virtuálnej reality, dynamickej simulácie a optimalizácie technických systémov. Príklad simulácie výrobného systému.